Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη Δημοτική ΑΕ

Πώς θα φτάσω-Δρομολόγια

Στην περιοχή μας μπορεί να έρθει κανείς με Ι.Χ ακολουθώντας τις παρακάτω διαδρομές.
  1. Μέσω της εθνικής οδού 16 (Θεσσαλονίκης – Ουρανούπολης) . Παίρνοντας τον περιφερειακό Μουδανιών βγαίνουμε στην αερογέφυρα Θέρμης και μετά στρίβουμε για Άγιο Πρόδρομο, στην συνέχεια και σε 24 χλμ φθάνουμε στον Δήμο Αριστοτέλη και στον πρώτο οικισμό την ιστορική πρωτεύουσα Αρναία, από εκεί συνεχίζοντας είτε μέσω Σταγείρων είτε μέσω Παναγίας-Γοματίου φθάνουμε στην πρωτεύουσα του Δήμου στην Ιερισσό. Εκτιμώμενος χρόνος για Αρναία 1h (70χλμ)  για Ιερισσό 1.40h (108χλμ)
  1. Mέσω της Εγνατίας οδού βγαίνοντας την έξοδο 25 (Ρεντίνας) ή στην έξοδο 26 (Ασπροβάλτας), φθάνουμε στον πρώτο οικισμό την Ολυμπιάδα από εκεί συνεχίζοντας φθάνουμε στην Ιερισσό. Eκτιμώμενος χρόνος για Ιερισσό 1.35h (105χλμ)
  1. Μέσω Πολυγύρου ακολουθώντας την ίδια πορεία με την προηγούμενη αλλά δεν στρίβουμε Άγιο Πρόδρομο, συνεχίζουμε ευθεία και έπειτα ακολουθούμε το δρόμο Πολύγυρος-Πλανά και φθάνουμε στον πρώτο οικισμό το  Γομάτι, από εκεί συνεχίζοντας φθάνουμε στην Ιερισσό. Εκτιμώμενος χρόνος για Ιερισσό 1.45h (124χλμ)
bus-stop

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινούν λεωφορεία  από το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής που βρίσκεται στο έβδομο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών (τηλ: 2310316555)

Μπορείς να φτάσεις στο ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ με τις παρακάτω επιλογές ΟΑΣΘ 

  1. Με το αστικό του ΟΑΣΘ Νο.36 (Ξεκινάει από τη στάση Βούλγαρη – τέρμα της γραμμής 31 και φτάνει σε 8 λεπτά περίπου).
  2. Με το αστικό του ΟΑΣΘ Νο.45 (ΚΤΕΛ Μακεδονία – ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, φεύγει ανά 20 λεπτά, 7 στάσεις σε Κολόμβου, Αριστοτέλους, Καμάρα, ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, 25Μαρτίου).
  3. Με το αστικό του ΟΑΣΘ Νο.79Α (ξεκινάει από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και πραγματοποιεί 22 δρομολόγια ημερησίως από 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου).
ferry
Για τα δρομολόγια πλοίων εντός του Δήμου Αριστοτέλη

Για Αμμουλιανή-Τρυπητή υπάρχει τακτική σύνδεση από ανατολή μέχρι δύση του ηλίου. Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Τα νυχτερινά δρομολόγια Αμμουλιανή-Τρυπητή εκτελούνται από ταχύπλοο της ΑΞΤΑΔΑ όπου δεν έχετε δυνατότητα να βάλετε αυτοκίνητο η μηχανή.   Ταχύπλοο ΄΄Αμμουλιανη 2003΄΄

Για τη γραμμή Ουρανούπολη-Άγιο Όρος & Ιερισσός-Αγιο όρος για τους επισκέπτες του Αγίου όρους (απαραίτητη προϋπόθεση να ταξιδέψετε είναι η έκδοση διαμονητήριου)  μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους: 

Εμφάνιση διαδρομής

Δώστε την αφετηρία για να εμφανιστεί μία προτεινόμενη διαδρομή για το Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού.  Εφόσον επιθυμείται να ακολουθήσετε εναλλακτική διαδρομή από αυτή που σας προτείνει η εφαρμογή, κάντε κλικ πάνω στην διαδρομή και τραβήξτε την προς τον προορισμό από τον οποίο επιθυμείται να περάσετε π.χ Παλαιόχωρα, Αρναία, κτλ.

www.drivebestway.com