Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη Δημοτική ΑΕ

Επίσκεψη στην Παραλία Ιερισσού

Η παραλία της Ιερισσού είναι απο τις πλέον φιλικές για τον επισκέπτη. Ειναι πεζοδρομημένη κι εχει την ιδιαιτερότητα να μην ανοιγει ποτέ για οχήματα. Ακόμα και τα οχηματα του Δημου και των άλλων αρχών δεν επιτρέπεται να διασχίσουν τον πεζόδρομο. Κατα μήκος του πεζόδρομου υπάρχει γκαζόν με παγκάκια, παιδική χαρά και ακριβώς διπλά αρχίζει η αμμουδερή παραλία της Ιερισσού. Το μήκος του είναι περίπου 600 μέτρα.

 Κατά μήκος του πεζόδρομου υπάρχουν beach-bar, αναψυκτήρια, ταβέρνες, ζαχαροπλαστείο, fast food, περίπτερα. Βέβαια όλα αυτά ειναι έτσι κατανεμημένα ώστε να αφήνουν κενές ζώνες αρκετά μεγάλες και για την ελεύθερη προσβαση και σε τίποτε δεν θυμίζουν την αποπνικτική κατάσταση σε παραλιακές ζώνες. Επιπλέον απαγορεύονται οι αυθαίρετες κατασκευές, διάφορες προσθήκες, πάγκοι και λοιπά που προσβάλλουν την αισθητική του περιβάλλοντος κι ότι γίνεται έχει μια καλαίσθητη άποψη.

 Κατά μήκος η παραλία ειναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία για την οργάνωση της και σε κανένα κατάστημα δεν χρεώνονται οι ξαπλώστρες, ενώ οι τιμές γενικότερα είναι προσιτές. Μπορείτε την ημέρα να απολαύσετε το μπάνιο σας ίσως στην καλύτερη παραλία εντός οικισμού στην Ελλάδα, και το βράδυ να χαρείτε την νυχτερινή έξοδο χωρίς τον πανικό που υπάρχει συνήθως τα βράδια στις παραλιακές. Επιπλέον για όσους έχουν παιδιά υπάρχει ένα αίσθημα ασφάλειας.

Φωτογραφίες