«ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2020»

ΣΤΟ

ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

 

Ο Δήμος Αριστοτέλη αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για εργασία αλλά και τη στελέχωση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή από κατοίκους του Δήμου, διοργανώνει για έκτη  συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη ΑΕ (ΑΞΤΑΔΑ Δημοτική ΑΕ) και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αριστοτέλη τις «Ημέρες Καριέρας», με σκοπό να προσδώσει νέα δεδομένα στην περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα   09 Μαρτίου 2020  στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού.

Ώρα έναρξης 10:00 π.μ. έως   15:00 μ.μ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Οι επιχειρήσεις μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία του Δήμου ενημερώνοντας μας για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας που υπάρχουν ή που έχουν προγραμματίσει να ανοίξουν στο προσεχές μέλλον. Στις «Ημέρες Καριέρας» οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν από κοντά τους ενδιαφερόμενους και να συζητήσουν μαζί τους το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας.

 ΑΝΕΡΓΟΙ: Η πρόσκληση στις «Ημέρες Καριέρας» είναι ανοικτή για όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν. Απαραίτητο είναι  οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν αίτηση συμμετοχής υποψηφίου η οποία παρέχεται στο ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ή στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ή διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.axtada.gr & www.dimosaristoteli.gr και στη σελίδα της ΑΞΤΑΔΑ στο Facebook.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις ευκαιρίες εργασίας που είναι διαθέσιμες!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 23770 21130 & 23770 41181