Ο Δήμος Αριστοτέλη μετά την επιτυχία της περυσινής δράσης “Ημέρες Καριέρας” και  αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για εργασία αλλά και τη στελέχωση των εταιριών και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή από κατοίκους του Δήμου, διοργανώνει και φέτος, σε συνεργασία με τη δημοτική εταιρία Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη ΑΕ (ΑΞΤΑΔΑ Δημοτική ΑΕ) τις «Ημέρες Καριέρας» στο Δήμο με σκοπό να προσδώσει νέα δεδομένα στην περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, και θα ξεκινήσει από τις 09:30 π.μ. μέχρι τις 14:30 μ.μ..

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τις συνεντεύξεις υποψηφίων με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων σχετικά με τις θέσεις τις οποίες κάθε συμμετέχουσα εταιρία έχει υποβάλλει, ενώ μετά το μεσημεριανό διάλλειμα θα πραγματοποιηθεί στις 15.00μ.μ.  ενημέρωση στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020, από εξειδικευμένους συμβούλους με παρουσίαση των εξής προγραμμάτων:

1. «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

2. «ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

3. «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ & ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ»

4. «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»

Τα προγράμματα αφορούν συνοπτικά Ανέργους, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Υφιστάμενες και Νέες Επιχειρήσεις .Η επιδότηση ξεκινάει από το 40% και φτάνει το 100% στις δύο πρώτες δράσεις.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία εξεύρεσης εργασίας και να περάσουν συνεντεύξεις με εκπροσώπους των επιχειρήσεων,  μπορούν να αποστείλουν συμπληρωμένη την φόρμα συμμετοχής και βιογραφικό σημείωμα στο email:  axtada@dimosaristoteli.gr ή στο fax 23770 21132 μέχρι τη Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Για πληροφορίες : Τάνια Μπλε, τηλ. 2377021130