Η ΑΞΤΑΔΑ στην κεντρική σελίδα του έγκριτου περιβαλλοντικού site Water & Waste!!

Συνέντευξη της προέδρου της ΑΞΤΑΔΑ, κας Μαριλένας Ζαμάνη, φιλοξένησε ο Antonis Zevgitis στο έγκριτο site Water&Waste που ενημερώνει υπεύθυνα το κοινό για θέματα διαχείρισης περιβάλλοντος, ενέργειας και πράσινης ανάπτυξης. Η συνέντευξη θα συμπεριληφθεί  και στην έντυπη έκδοση του περιοδικού το οποίο και θα διανεμηθεί σε όλους τους δήμους της χώρας.

Η κα Ζαμάνη δήλωσε σχετικά «…Σε μια πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα κατάσταση, οι συνεργάτες μου και εγώ, δουλεύουμε με μεθοδικότητα, έτσι ώστε η επόμενη μέρα για το άνοιγμα του τουρισμού να μας βρει έτοιμους! Πιστεύουμε στην κυκλική οικονομία, προωθούμε με δράσεις μας την πράσινη ανάπτυξη και υιοθετούμε την ανακύκλωση των υλικών ως στάση ζωής. Αξίζει να παλέψουμε για την ελπίδα, είναι χρέος μας να φροντίσουμε ώστε στις αναμνήσεις μας και στις αναμνήσεις των παιδιών μας να μην υπάρχει χώρος για απορρίμματα…»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της προέδρου για τις περιβαλλοντικές δράσεις της ΑΞΤΑΔΑ στο: :https://water-waste.gr/…/%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%cf…/

Η συνέντευξη αναμεταδόθηκε και από το site Thecaller.gr

https://thecaller.gr/perivallon/axiopiisi-touristikon-akiniton-dimou-aristoteli/